Warta

  • Pos waktos: Mei-11-2021

    Dina bulan April, gaya padet anti-ngabeledugkeun gaya shuttle antar-jalan opat arah solusi panyimpenan otomatis pikeun cellaring anggur, dirancang sareng didamel ku HUADE parantos dilélérkeun "Hadiah Inovasi Teknologi Logistik" ku Féderasi Logistik & Purchaing (CFLP) Cina. HUADE ...Maca deui »

  • Pos waktos: Dec-03-2020

    Ti saprak 2016, ku seueur pangalaman ti seueur kasus suksés dina sistem panyimpenan shuttle-carrier otomatis, Huade parantos ngembangkeun 3 generasi shuttle 4 arah, generasi ka 1 dikembangkeun pikeun pabrik minuman keras kalayan fitur anti ledakan, generasi ka-2 didesain w. ..Maca deui »

  • Waktos Post: Nov-26-2020

    Ayeuna, unggal perusahaan kedah tetep gaduh ciri masing-masing pikeun nyaluyukeun sareng inovasi jaman dina pasar kalapa. Maka, milih sistem anu pangsaéna sareng paling pas anu penting pisan. Sistem panyimpenan otomatis, sapertos AS / RS syste ...Maca deui »

  • Waktos Post: Nov-26-2020

    HUADE, sapertos unggal perusahaan, parantos katerap ku virus corona dina taun 2020. Nanging, damel babarengan sareng mitra, distributor sareng konsumén urang di dunya, sapertos Éropa, Amérika, Wétan Tengah sareng Asia, HUADE ngalakukeun upaya ageung pikeun kamekaran parusahaan urang. ...Maca deui »